17.06.2022

Agro day 2022

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije u suradnji s uredom HAMAG BICRO koji se nalazi u prostoru inkubatora Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije organizira 30.6. događanje pod nazivom Agro day 2022. Ciljna skupina su OPGovi i ruralni poduzetnici iz Krapinsko-zagorske županije, ali i iz naše šire zajednice startup-a. Namjera je predstaviti aktualne mjere i natječaje vezane uz ruralnu skupinu poduzetnika kao i educirati ih o novostima u agro-tehnologijama.  Jedan od ciljeva same konferencije će biti digitalno i digitalizacije u poljoprivredi, pa će ta edukacija biti interesantna svim koji se planiraju javiti na buduće natječaje i onima koji su se prijavili na ovogodišnji natječaj za mjeru 6.1.1. i mjeru 6.3.1.

Uz to biti će i aktualnost vezana uz mjeru 5.2.1 gdje se mogu prijaviti poljoprivrednici kojima su nastradali nasadi/usjevi, plastenici, mehanizacija i ostalo.

U privitku se nalazi program