07.06.2022

Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a "Zeleni bregi" (2023. - 2027.) - Anketni upitnik

Lokalna akcijska grupa "Zeleni bregi" provodi istraživanje u svrhu izrade "Lokalne razvojne strategije LAG-a "Zeleni bregi" za novo programsko razdoblje od 2023. do 2027. godine. Svrha izrade Lokalne razvojne strategije je pridonijeti uspješnom i učinkovitom upravljanju razvojem područja LAG-a "Zeleni bregi" te pružiti smjernice jedinicama lokalne samouprave za bolje korištenje sredstava iz Europskih fondova.

Ukoliko imate pitanja ili prijedloge, možete se svakodnevno obratiti na e-mail adresu: lag.zelenibregi@gmail.com.

Ljubazno molimo da popunite anketni upitnik o stanju gospodarstva na području LAG-a, odnosno na području jedinice lokalne samouprave u kojoj imate sjedište/prebivalište. Upitnik je namijenjen svim gospodarstvenicima, poljoprivrednicima, osobama koje se bave turističkim djelatnostima te svim stanovnicima s prostora LAG-a "Zeleni bregi".

*Suglasnost za korištenje osobnih podataka

Ispunjavanjem ovog upitnika pristajete da se osobni podaci navedeni u upitniku obrađuju i pohranjuju u svrhu izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a "Zeleni bregi" za razdoblje 2023.-2027. te da se neće koristiti u druge svrhe, sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) - Uredba (EU) 2016/679.

ANKETA