31.05.2022

Održavanje radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a "Zeleni bregi" (2023. - 2027.)

LAG „Zeleni bregi“ u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije za period 2023.-.2027. godine kako bi što kvalitetnije pripremili Lokalnu akcijsku grupu za provedbu projekata na svom području. U tu svrhu organizirano je šest radionica gdje će sudionici moći predložiti kakve projekte planiraju, odnosno koje su potrebe lokalne zajednice u kojoj žive i rade te na taj način pripomoći u kreiranju natječaja s ciljem doprinosa razvoju našeg područja.

Iz tog razloga, pozivamo sve koji imaju interes u apliciranju na natječaje LAG-a, bez obzira da li su članovi LAG-a ili ne, da se odazovu na radionice kako bi u narednom razdoblju svi zajedno bili što uspješniji u raspisivanju i dodjeli sredstava kroz razne tipove operacija odnosno natječaje.

Popis radionica i termin održavanja:

ø  02. lipnja 2022. (19:00 sati) – Općina Marija Bistrica, Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica (Zagrebačka 26).

ø  03. lipnja 2022. (19:00 sati) – Grad Krapina, Pučko otvoreno učilište (Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13)

ø  03. lipnja 2022. (19:00 sati)  – Općina Mihovljan,  općinska vijećnica (Mihovljan 48)

ø  03. lipnja 2022. (19:00 sati) – Grad Sveti Ivan Zelina, gradska vijećnica (Trg Ante Starčevića 12)

ø  03. lipnja 2022. (19:00 sati)  - Grad Zlatar, gradska vijećnica (Park hrvatske mladeži 2)