01.06.2021

Prijavite se na radionice o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu

Pozivamo Vas na dvodnevnu radionicu na kojoj će biti obrađene teme o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu, a koja će se održati 10. i 11. lipnja (četvrtak i petak) 2021. u restoranu Bedekovčanska jezera - Bajeri, Bedekovčina.

Radionicu će voditi stručnjaci iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.

Obje radionice traju po 8 školskih sati s pauzama. Program je zamišljen na sljedeći način:

1. dan – 10. lipnja 2021. (četvrtak)

Od 09:00 do 17:00 sati.

Teme su Pokretanje ruralnog turizma na OPG-u i Uspješno poslovanje u ruralnom turizmu

2. dan – 11. lipnja 2021. (petak)

Od 09:00 do 17:00 sati.

Teme su Kulturna baština i kako je interpretirati i Marketing u turizmu.

Radionice se provode u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje „Skrivena blaga ruralnog turizma“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Nositelj projekta je LAG Zagorje-Sutla, a partnerski LAG-ovi su LAG Sava, LAG „Zeleni bregi“, LAG Mura-Drava, LAG Međimurski doli i bregi i LAG Prizag.

Maksimalan broj polaznika radionice po danu je 20. Sudjelovanje je besplatno, a za sudionike je osigurana okrepa i ručak. Prijaviti se možete zaključno s 08. lipnja 2021. godine putem e-mail adrese: lag.zelenibregi@gmail.com ili na broj mobitela 099/325-1003

LAG „Zeleni bregi“

Žarko Miholić, predsjednik