26.04.2021

Objavljena privremena rang lista TO 2.1.1.

Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe “Zeleni bregi“, koja je održana u Mariji Bistrici, u petak, 23. travnja, jednoglasno su usvojene odluke vezane uz provedbu IV. LAG natječaja za Tip operacije 2.1.1. „Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“.

Tako je usvojena i privremena rang lista prijavljenih korisnika na natječaj raspisan u siječnju 2021. godine sa svrhom poboljšanja životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinosa atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti te poticanja rasta i društveno - ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a „Zeleni bregi“.

Privremena rang lista objavljena je i možete je pogledati  ovdje!!!

Nakon što je objavljena privremena rang lista za Tip operacije 2.1.1., prijavitelji će zaprimiti Odluku o odabiru projekta. Nakon isteka roka za žalbe (8 dana) sve Odluke postaju pravomoćne i konačne, a zatim LAG nakon odabira projekata, podnosi Zahtjeve za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR)