29.03.2021

Posjet lokaciji ulaganja za TO 2.1.1. iz LRS LAG-a „Zeleni bregi“ (sukladan TO 7.4.1. PRR-a RH)

U petak 26. ožujka 2021. godine djelatnici LAG-a „Zeleni bregi“ obavili su posjet lokaciji ulaganja za projekt prijavljen na LAG-natječaj za tip operacije 2.1.1. „Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ (OPĆINA JAKOVLJE).

Radi se o projektu koji se odnosi na izgradnju i opremanje dječjeg igrališta u naselju Igrišće u Općini Jakovlje, u svrhu cilja osiguranja prostora za igru i druženje djece i mladih, kojeg je korisnik prijavio na drugi objavljen LAG-natječaj u 2019. godini.

Zadaća LAG-a je praćenje projekata odobrenih na LAG-natječaju te posjet lokaciji ulaganja kako bi se utvrdilo stanje provedbe projekta.

Djelatnici LAG-a su na temelju provedene kontrole utvrdili kako je korisnik odradio sve po propisima.

Na drugom LAG-natječaju za tip operacije 2.1.1. „Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ dodijeljena su sredstva za provedbu sveukupno devetnaest projekata na području LAG obuhvata.

U nastavku fotografija investicije financirane kroz LAG-natječaj.