08.03.2021

Održana sjednica Upravnog odbora LAG-a „Zeleni bregi“, donesena konačna rang lista 1.1.2 natječaja LAG-a

Na III. LAG Natječaj (TO 1.1.2.)  pristiglo je 137 projektnih prijava, te su sve prijave nakon administrativne kontrole i ocjenjivanja zadovoljile uvjete propisane LAG Natječajem. Upravni odbor LAG-a „Zeleni bregi“, na svojoj Sjednici, održanoj 05. ožujka 2021. godine u Mariji Bistrici, donio je Odluke o odabiru projekta, za svih 36 nositelja čime će biti dodijeljeno 4.098.600,00 HRK.

LAG „Zeleni bregi“ nakon odabira projekata, podnosi Zahtjeve za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) koja vrši administrativnu kontrolu, nakon čega APPRRR izdaje Odluku o odbijanju Zahtjeva za potporu ili Odluku o dodjeli sredstava.

Inače, ovo je bio II. Natječaj ovog Tipa operacije 1.1.2.  LAG-a “Zeleni bregi” iz Lokalne razvojne strategije za razdoblje 2014.-2020. I. LAG natječaj TO 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“ raspisan je u lipnju 2018. godine, kada je zaprimljeno 55 projektnih prijava, a 30 korisnika je ostvarilo potporu.

LAG „Zeleni bregi“  želi svim korisnicima uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

Konačna rang lista dostupna je klikom na OVDJE !!!