24.09.2019

Prijave na 6. sajam “100 % domaće-100 % eko- 100 % etno”

Općina Zlatar Bistrica organizira 6. izložbeno-prodajni sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda pod nazivom “100  % domaće – 100 % eko – 100 % etno” koji će se održati u subotu   12. listopada  2019. godine u prostoru Doma kulture u Zlatar Bistrici od 10,00 do 18,00 sati.

Na ovom izložbeno-prodajnom sajmu prezentirati će se domaći autohtoni proizvodi, proizvodi tradicijskih obrta, zdrava hrana, ljekovito bilje, prirodna kozmetika, proizvodi iz integriranog i eko-uzgoja OPG-a  iz našeg kraja i iz drugih županija, te tradicijske igračke i ručni radovi.

Organizator osigurava besplatni izložbeno-prodajni prostor, medijsku promociju sajma te besplatni ručak za sve izlagače.

Svi zainteresirani proizvođači mogu se prijaviti slanjem prijavnice putem mail-a  zlatar-bistrica@zlatar-bistrica.hr  ili osobno u Općini Zlatar Bistrica. Prijavnice se primaju zaključno sa 11.10.2019. godine. Obrazac prijavnice objavljen je na web stranici općine, a dodatne informacije mogu se dobiti na broj  461 073.