07.06.2019

Mali Ulični Festival

Stubaki pričaju novu priču i drugu godinu za redom mjesto su događanja Malog Uličnog Festivala! Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019., uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa', a u nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.

Kroz centar Stubaka očekuje Vas šarenilo boja, glazbe i hrane. Glavni motiv i sažetak ideje je da se stvori harmoničan spoj modernog i tradicionalnog. Festival će imati mnoge elemente, za svakoga ponešto, a kao najinteresantnije istaknuli bi: nastup velikog broja uličnih umjetnika/perfomera, odlične koncerte, bogatu gastro ponudu (Street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovna kolonija, zabavni park, te uz nezaobilaznu ponudu naših mnogobrojnih  obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.

Iznimno zanimljiv dio festivala bit će i ArT PaRk u centru mjesta s raznim uličnim performerima i umjetnost prikazana kroz urbaniji izričaj.

Važna komponenta se temelji i na tematskoj ugostiteljskoj ponudi (Zagorski cug, burger bar, slatki vuglec, pjenušci i vino bar, štrukli vuglec), tako da će svatko  moći pronaći za sebe najbolju varijantu hrane i pića koje će kroz inovativnu festivalsku interpretaciju i ovdje imati notu tradicije.

Kroz sva tri dana ulicu će  preplaviti mnoštvo uličnih zabavljača i performera. Kraj svakog dana obilježava koncert renomiranih izvođača. Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019.,  uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa'. U nedjelju Vas očekuju 2 kazališne predstave, dječja i u kasnijem terminu ona za odrasle, i to sve na vanjkušima u prekrasnom restauriranom paviljonu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice, te večernji nastup festivalu već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.