04.06.2019

Javno savjetovanje za korisnike TO 1.1.2. "Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava" iz LRS LAG-a "Zeleni bregi" 2014. - 2020.

LAG „Zeleni bregi“ održava 1. Javno  savjetovanje vezano uz provedbu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Zeleni bregi” 2014.-2020. za korisnike mjere, tipa operacije 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“  nakon što su korisnici zaprimili obavijest o kreiranom aktu od strane Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Na sastanku će predsjednik LAG-a g. Žarko Miholić upoznati korisnike sa dosadašnjim rezultatima djelovanja LAG-a, a u drugom dijelu djelatnici LAG-a će održati savjetovanje za korisnike o pravno regulativnim okviru provedbe projekata ovog tipa operacije te o standardima za izvješćivanje i pravdanje aktivnosti provedbe projekta.

Savjetovanje će se održati u prostorijama Općine Zlatar Bistrice, 7. lipnja 2019. u 18:00 sati, prostorije Općine - sala na polukatu ( Vladimira Nazora 56).

LAG "Zeleni bregi“