12.04.2019

“Edukacija – ključ uspjeha u turizmu”

Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima obrazovanja i praksu u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja.

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ u sklopu kojeg je nezaposlenim mladim osobama omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma.

Obrazovanje za gore navedene programe će se provoditi inovativnom kombinacijom klasične nastave u učionici i on line prijenosa nastave u stvarnom vremenu  na 3 lokacije:

Zagreb (Trg Petra Svačića 6)
Osijek (Radićeva 25)
Vinkovci (Ljudevita Gaja 18)

Nakon završenog teorijskog dijela programa polaznici će biti uključeni u stjecanje praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2019. godine.

Trenutno su u tijeku prijave za besplatne programe obrazovanja za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela i konobar/ica.

Uvjeti za prijavu za sudjelovanje u projektu i obrazovnom programu su:

Da si mlađi/a od 25 godina
Da imaš minimalno završenu osnovnu/srednju školu

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu molimo Vas da se prijavite ispunjavanjem PRIJAVNICE na dnu ovog teksta ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com  (molimo Vas navedite svoje ime i prezime, kontakte te program za koji ste zainteresirani).

Nakon zaprimanja prijava javit ćemo Vam se kako bismo Vas informirali o daljnjim koracima.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Andragog, u suradnji s partnerima Institut za razvoj tržišta rada i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja. Projekt je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete pronaći ovdje.