11.03.2019

TJEDAN EU FONDOVA U KZŽ

Od 11. do 15. ožujka 2019 godine na području Krapinsko-zagorske županije bit će obilježen Tjedan EU fondova, u sklopu kojeg će biti prezentirane različite mogućnosti financiranja projektnih prijedloga, a zainteresiranim sudionicima bit će predstavljeni primjeri uspješno provedenih projekata na području KZŽ.

Tjedan EU fondova namijenjen je svim zainteresiranim stanovnicima na području Krapinsko- zagorske županije, a usmjeren je na podizanje razine svijesti i informiranosti kroz prezentaciju primjera dobrih praksi i distribuciji informacija o dostupnosti Europskih strukturnih fondova.

Zagorska razvojna agencija je organizator događanja, a koja će se provoditi u sklopu projekta Znanjem za europsko zajedništvo, a koji se financira iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“, Prioritetna os 10: Tehnička pomoć. Suorganizator događanja je Krapinsko-zagorska županija, a partneri u navedenim događanjima bit će grad Zabok, Općina Mače,  Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije, Srednja škola Pregrada i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o.

Program možete preuzeti na linku http://www.kzz.hr/tjedan-eu-fondova-u-kzz2019 uz mogućnost online prijave u pojedinim terminima.