> Početna > Natječaji

Natječaji

25.08.2015

ENERGETSKA OBNOVA ZGRADA I KORIŠTENJE OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE U JAVNIM USTANOVAMA KOJE OBAVLJAJU DJELATNOST ODGOJA I OBRAZOVANJA 4c1.2

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je 19. lipnja 2015. godine Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga za 'Energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja'.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020." namijenjen je javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja. Za ovaj Poziv osigurano je 50.000.000,00 kn bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga do 31. prosinca 2020. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.