Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja graä‘ane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

Više...

Objavljen natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1. „Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 14. prosinca 2019. godine novi natječaj za provedbu mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.4. „Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena“, tipa operacije 4.4.1. „Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša“.

Objavljen treći natječaj za operaciju 9.1.1 Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 7. prosinca treći natječaj za tip operacije 9.1.1 Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija iz podmjere 9.1. Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru.

'PROSINAC U KRAPINI 2018.'

I ove godine, posljednji mjesec u godini u Krapini ponudit će Krapinčanima kao i njihovim gostima bogat i raznolik program, od sportskih do zabavnih i kulturno-umjetničkih programa.

Objavljen natječaj za tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“