Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja graä‘ane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

Više...

Otvoren javni poziv "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2019. godinu.

PROMOCIJA MOG POLJOPRIVREDNOG PROIZVODA

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u sklopu projekta Održivi razvoj poduzetništva Krapinsko-zagorske županije - PODRŽI, organizira besplatne radionice na temu: Promocija mog poljoprivrednog proizvoda.

INA - Zeleni pojas

Jednom godišnje uoči Dana planeta Zemlje, INA objavljuje javni natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenje podmorja, priobalja, jezera i rijeka, edukacije o ekologiji te druge slične aktivnosti iz područja zaštite okoliša i prirode.

1. IZMJENA LAG Natječaja TO 2.1.1. (referentne oznake 18./.2.1.1.)

Upravni odbor LAG-a "Zeleni bregi" na svojoj sjednici održanoj 12. travnja 2019. godine donio je Odluku o 1. izmjeni TO.2.1.1. REFERENTNE OZNAKE 18./.2.1.1. „ULAGANJA U OPĆE DRUŠTVENU INFRASTRUKTURU I POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“ sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji "Zeleni bregi" za razdoblje 2014.-2020.