OBJAVLJEN
3. LAG Natječaj

Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja građane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

INFORMATIVNA RADIONICA ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE

LAG „Zeleni bregi“ održao je 03. lipnja u POU Krapina prvu informativnu radionicu u svrhu informiranja potencijalnih prijavitelja na 3. LAG Natječaj TO 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“.

LAG "ZELENI BREGI" OBJAVIO NATJEČAJ ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE

Lokalna akcijska grupa „Zeleni bregi“ objavljuje 3. LAG Natječaj za Tip operacije 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a.

Objavljen natječaj za osiguranje usjeva, životinja i biljaka

Agencija za plaćanja objavila je 25. svibnja 2020. novi natječaj za provedbu Mjere 17 Upravljanje rizicima, Podmjere 17.1 Osiguranje usjeva, životinja i biljaka iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Objava Otvorenog javnog poziva za Program "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta" za 2020. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2020. godinu.